TULIP INN ROTTERDAM

Welkom bij Tulip Inn Rotterdam!

In hartje Rotterdam, aan de voet van de Erasmusbrug, ligt het comfortabele Tulip Inn Rotterdam. Door de centrale ligging van het hotel zijn musea, theaters en attracties gemakkelijk te bereiken. Daarmee is Tulip Inn Rotterdam de ideale uitvalsbasis voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Tulip Inn Rotterdam beschikt over 92 kamers. De kamers zijn volledig gerenoveerd en voorzien van alle comfort die de hedendaagse gast mag verwachten. 

CLASSIC KAMERS
De Classic kamers zijn zowel geschikt voor eenpersoons als tweepersoons gebruik. De comfortabele kamers zijn warm ingericht. Iedere kamer beschikt over een badkamer met toilet en douche en u heeft gratis toegang tot Wireless Internet. 

SUPERIOR KAMERS
De Superior kamers zijn net als de Classic kamers van alle gemakken voorzien. De Superior kamers bieden meer ruimte en beschikken in de badkamer naast een toilet en douche ook over een ligbad. De ruime kamers zijn warm ingericht en beschikken over een comfortabele zithoek. Koffie– en theefaciliteiten zijn aanwezig en u heeft gratis toegang tot het Wireless Internet. 

UITZICHT
Veel van de kamers bieden een prachtig uitzicht over de Maas en de Erasmusbrug. Prefereert u een kamer met uitzicht? Geef dit dan aan bij het maken van uw reservering.

Tulip Inn Rotterdam

GOLDEN GREEN KEY CERTIFICAAT 
Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Tulip Inn Rotterdam is gecertificeerd met de Golden Green Key. Aan dit keurmerk kunt u zien dat Tulip Inn Rotterdam er alles aan doet om de druk op natuur en milieu te minimaliseren. Voor meer informatie over Green Key klikt u hier.

imagegreenkeyklein.jpg

FACEBOOK
Tulip Inn Rotterdam heeft ook een Facebookpagina! Klik hier om de Facebookpagina te bezoeken en like de pagina zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws en aanbiedingen omtrent Tulip Inn Rotterdam!