TULIP INN ROTTERDAM

Tulip Inn Rotterdam

Tulip Inn Rotterdam ligt op een bijzondere lokatie, uitkijkend op de Erasmusbrug en rivier de Maas. Daarom is het het beste startpunt om de inspirerende stad Rotterdam te bezoeken. 
Zakelijke gasten profiteren van de centrale ligging en kunnen het hotel gemakkelijk bereiken per openbaar vervoer of met de auto.
Geniet van een wandeling langs de Maas en beleef de sfeer van de haven.
Shop-fanaten zullen genieten van alle winkelgebieden in de stad. De bekende 'koopgoot' is op loopafstand van het hotel. 

Tulip Inn Rotterdam beschikt over 92 kamers. Alle kamers zijn volledig gerenoveerd en voorzien van alle comfort die de hedendaagse gast mag verwachten.

Classic kamer
De Classic kamers zijn voor zowel éénpersoons- als tweepersoonsgebruik. De kamer beschikt over een badkamer met toilet en douche, parketvloer en airconditioning. Tevens is er WIFI aanwezig.

Superior kamer
De Superior kamer biedt meer ruimte dan de Classic kamer. De Superior kamer beschikt over een badkamer met ligbad, parketvloer, airconditioning, en WIFI. In de kamer is een apart zit/werkgedeelte aanwezig met een gemakkelijke stoel of bank en een bureau. Tevens beschikt de kamer over koffie en thee faciliteiten.

Uitzicht
Diverse kamers biedenn uitzicht over de Maas en de Erasmusbrug. 
Geef uw voorkeur voor uitzicht aan bij uw reservering of bij check-in. Op voorhand kan er geen garantie op een kamer met uitzicht worden afgegeven.

Internet
In alle hotel kamers, vergaderzalen en openbare ruimtes kunt u inloggen op het Wireless Internet. Vraag naar toegangscodes bij de receptie. Gratis Internet toegang is beschikbaar op de computer(s) in de Business Room.